skip to Main Content

Trappen

  • Vakmanschap
  • Goed advies
  • Vanzelfsprekende service
  • Duurzame kwaliteit
  • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw traphek ambachtelijk en op maat gesmeed

Wenst u de trappen of het trappenhuis van uw woning of pand te voorzien van een fraai traphek op maat? Dan is het het overwegen waard om voor smeedijzeren trapleuningen te gaan. Wanneer u besluit Admiraal Kunstsmederij een dergelijke trapleuning te laten maken, dan zou u uw pand hoe dan ook voorzien van het nodige extra cachet. Sowieso beschikken wij bij Admiraal Kunstsmederij over diverse producten die zowel nuttig als decoratief zijn. Smeedijzeren trapleuningen en traphekken, uiteraard op maat, maken hier een belangrijk onderdeel van uit. Omdat trappen en trappenhuizen nagenoeg altijd weer net even anders zijn, gaat het bij een traphek ook vrijwel altijd om maatwerk. Gelukkig zijn we daarin gespecialiseerd! Aan ons kunt u risicoloos het ontwerp, de productie en de daadwerkelijke realisatie toevertrouwen. Als u uw wensen en eisen even doorgeeft aan ons, dan komen wij met een ontwerp dat daar zo veel mogelijk op gebaseerd is. Neem hiervoor gerust contact op met onze behulpzame specialisten.

Smeedwerk in diverse stijlen

Onze smeedijzeren producten, waaronder de door u gewilde trapleuningen, zijn in verscheidene stijlen te verkrijgen bij Admiraal Kunstsmederij. Zowel voor klassiekere stijlen als voor moderne stijlen kunt u bij ons terecht. Wat te denken van bijvoorbeeld de stijlen Art Deco, Art Craft, Art Stahl en Art Nouveau? Er zit zeker vast wel iets tussen dat matcht met uw voorkeuren. Wilt u geadviseerd worden door een deskundige die weet wat het best bij uw woning of pand zou passen? Bel of mail ons gerust om advies in te winnen.

Deloitte

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

Als we het hebben over smeedijzeren trapleuningen of traphekken dan gaat het zo goed als altijd deels of geheel om maatwerk. Elke geïnteresseerde heeft namelijk weer net andere wensen en verwachtingen van zijn of haar traphek. Gelukkig is Admiraal Kunstsmederij nogal bedreven in het personaliseren van producten. Bij de volgende producten die we leveren is dat immers ook bijna altijd nodig:

  • Sierhekwerken
  • Balkonhekwerk
  • Sierpoorten
  • Speciaal beslag
  • Unieke kunst projecten
Haarlem
Haarlem

Neem contact op voor uw smeedijzeren trapleuningen

Wilt u het door u gewenste traphek laten ontwerpen, produceren en plaatsen door de vakmensen van Admiraal Kunstsmederij? Als u even contact met ons opneemt, dan kunnen we dit proces in gang zetten. Bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Wij laten uw wens tot het plaatsen van smeedijzeren trapleuningen of een traphek op maat dan op zorgvuldige en snelle wijze in vervulling gaan!

Diverse trappen door ons gemaakt

Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Haarlem

Haarlem

Art Nouveau, Trappen
Deloitte

Deloitte

Art Nouveau, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Back To Top
Bellen Offerte Mailen