skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Wieringerwerf

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Hoogwaardig smeedijzer in Wieringerwerf

Bent u op zoek naar prachtige smeedijzeren hekwerken, trapleuningen, balkonhekken, sierpoorten, kunstwerken of meer? Bij Admiraal Kunstsmederij maken wij uw object geheel naar wens voor uw pand of woning in Wieringerwerf. Heeft u een bijzonder verzoek zoals een kunstwerk? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij nemen dan voor u de tijd om te kijken waar u naar op zoek bent en welke stijl er gehanteerd moet worden. Wilt u bijvoorbeeld smeedijzer in de Art Deco Stijl van de jaren 30 of met een oud Hollandse karakter? Admiraal Kunstsmederij smeedt uw unieke smeedijzeren werken voor uw pand of woning in Wieringerwerf.

Wij smeden geheel naar wens

Bij Admiraal Kunstsmederij maken wij uw werk geheel naar eigen wens of wij adviseren u in het ontwerp. Zo kunnen wij dat in Wieringerwerf onder andere doen voor:

Als voorbeeld kunnen wij uw royale sierpoort maken in elke kleur, groot of klein, met ornamenten en in de artistieke stijl die u wilt. Ook kunnen wij voor u deze poort laten automatiseren zodat u deze in Wieringerwerf nooit meer handmatig hoeft te openen. Stijl en praktisch in één.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Het stijlvolle smeedwerk van Admiraal Kunstsmederij

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het smeden van diverse stukken zoals hekwerken, sierpoorten, trapleuningen en meer. Daarbij hebben wij gewerkt met zeer uiteenlopende stijlen. Heeft u een specifieke stijl in gedachten? Dan is de kans groot dat wij deze voor u kunnen maken. Na een aantal verfijningen kunnen wij uw wens volledig in de praktijk brengen zodat u kunt genieten van uw unieke smeedijzeren werk voor uw pand of woning. Stijlvolle objecten die wij kunnen maken zijn onder andere poorten van Craft Art, hekwerken en lampen uit de gouden eeuw of Art Nouveau sierhekwerken. Gedetailleerd raam- en deurbeslag is ook mogelijk en deze maken wij graag voor uw woning in Wieringerwerf. Wij maken uw stijlvolle smeedwerk met zorg en nauwkeurigheid.

Custom made Hekwerken

Contact opnemen

Uw smeedijzeren hekwerk, trapleuning, deurbeslag of sierpoort is in goede handen met Admiraal Kunstsmederij. Wij nemen voor u de tijd en kunnen op aanvraag zelfs bij u langs komen. Zo bent u verzekerd van smeedwerken die echt bij u passen. Doe een aanvraag en laat u inspireren. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier, door ons te bellen op 0224-213941 of door ons direct te mailen naar info@kunstsmederij.nl. In Wieringerwerf maken wij uw riante sierpoort, hoogwaardige hekwerk en nostalgisch deurbeslag in onze smederij!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen