skip to Main Content

Balkon hekken

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw balkonhekwerk ambachtelijk gesmeed

Wenst u uw balkon te voorzien van een prachtig, smeedijzeren balkonhek? Of heeft u misschien de beschikking over een fijn dakterras dat u nog van nieuw hekwerk wilt voorzien? Wat uw uiteindelijke wensen ook zijn, voor smeedijzeren producten die sierlijk én nuttig zijn, kunt u uitstekend terecht bij Admiraal Kunstsmederij. Wij zijn immers expert in het smeden van decoratieve en functionele objecten die ten goede komen aan uw pand of woning. Hekwerk voor een balkon of een dakterras behoort tot onze belangrijkste specialisaties. Aangezien balkons en dakterrassen vaak net even anders zijn ten opzichte van elkaar, gaat het bij een balkonhek nagenoeg altijd om maatwerk. Gelukkig zijn we ook daarin gespecialiseerd. Het ontwerp, de productie en de daadwerkelijke realisatie nemen wij alleszins probleemloos voor onze rekening. Geef simpelweg uw wensen en eisen aan ons door, dan baseren we daarop een ontwerp dat we na uw goedkeuring vervolgens ook zorgvuldig uitwerken. Als u hierover meer wilt weten, neem dan even contact met ons op.

Balkons Handgesmeed

Balkons - Handgesmeed - Mattijs Alkmaar 2

Balkons Art Deco

Balkons Art Deco - 101_0169

Smeedwerk in diverse stijlen

Veel van onze producten, waaronder het door u begeerde balkonhek, zijn bij Admiraal Kunstsmederij verkrijgbaar in verschillende stijlen. Of u nu liefhebber bent van moderne of klassieke stijlen, u kunt ervoor bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van Art Deco, Art Craft, Art Stahl en Art Nouveau? Kijk eens rustig rond op onze website en tracht te bedenken welke stijl het best past bij uw balkon of dakterras. Natuurlijk assisteren we u hier graag bij. Bel of mail ons gerust om advies aan te vragen.

art nouveau

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

Wanneer we praten over een balkonhek of hekwerk voor een dakterras dan is er bijna altijd in meer of mindere mate sprake van maatwerk. Dat komt ook doordat iedere geïnteresseerde weer andere wensen en verwachtingen heeft van zijn of haar balkonhekwerk. Overigens zijn wij bij Admiraal Kunstsmederij sowieso al gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Bij de volgende producten wordt dat immers ook van ons verwacht:

 • Sierhekwerken
 • Trapleuningen
 • Sierpoorten
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten
art nouveau

Neem contact op voor uw balkonhek of dakterrashekwerk

Wilt u het gewenste balkonhekwerk laten ontwerpen, produceren en plaatsen door de vakmensen van Admiraal Kunstsmederij? Neem dan contact met ons op om dit in gang te zetten. Bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Wij laten uw wens tot het plaatsen van een prachtig balkonhek dan zorgvuldig en snel in vervulling gaan!

Diverse balkonhekken door ons gemaakt

Balkon Hekwerk

(Balkon) Hekwerk

Art Deco, Balkon Hekken

Sierhekwerken in diverse stijlen

Klik op de afbeelding hieronder om meer hekwerken in de betreffende stijl te bekijken.

Back To Top
Bellen Offerte Mailen