skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Schagen

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Schagen ambachtelijk gesmeed

Zoekt u al een tijdje naar smeedijzeren decoratie, hekwerken, sierpoorten of beslag in Schagen? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Admiraal Kunstsmederij smeedt al het ijzerwerk dat u maar wenst voor uw pand of woning. Wij smeden decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten. Of u nu groot of klein ijzerwerk wenst te hebben, voor ons is dit qua vormgeving geen enkel probleem. Heeft u verouderde sierhekwerken en wilt u dit totaal laten vernieuwen? Ook dan kunnen onze experts dit op een ambachtelijke wijze voor u smeden. Wij brengen uw wensen samen tot een uniek ontwerp. Van hieruit smeden wij een prachtig eindresultaat waar u nog lang van geniet. Ook kunnen wij, als u dit wenst, meedenken omtrent het meest geschikte hekwerk voor u. Heeft u al eens gedacht aan hekwerk in de unieke Art Deco Stijl van de jaren 30? Of spreekt een oud Hollands sierhek meer tot de verbeelding? De keuze is enorm en wij bieden dan ook diverse stijlen aan. Kortom, Admiraal Kunstsmederij biedt u in Schagen kwaliteit, zorgvuldigheid en een ruim aanbod!

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

Rekent u er maar op dat wij u in Schagen ultiem stukje kwalitatief hoogstaand maatwerk leveren. Ieder stuk smeedijzer wordt met zorg en aandacht gesmeed. U kunt door onze experts de volgende ijzerwerken laten smeden:

Wilt u ook graag een uniek ijzerwerk voor uw woning of pand? En wenst u bijvoorbeeld een sierpoort? Dan kunnen wij deze zelfs automatiseren. Dit zorgt ervoor dat u een mooie én functionele poort heeft. Welke klus onze experts ook uitvoeren, vakwerk is u altijd gegarandeerd.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Bij ons heeft u de keuze uit smeedwerk in een groot aantal stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke stijl of een meer moderne stijl. Wenst u een bepaalde stijl voor uw ijzerwerk? Laat dan weten wat uw wensen zijn. Aangaande uw wensen kijken wij samen met u wat het beste smeedwerk is voor u. Wij hebben al veel met Art Craft Poorten en hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw gewerkt. In een moderne woning komt men ook vaak de Art Stahl poort tegen. Wat u ook in gedachten heeft, uw idee brengen wij samen tot een uniek stuk ijzerwerk. Wilt u ook raam- of deurbeslag? Schakel ook dan onze experts in.

Kunstwerken en sierstukken

Wilt u een ijzeren sierstuk of kunstwerk voor in Schagen? Dan kunnen wij dit geheel naar uw gewenste stijl ontwerpen en vakkundig smeden. Wij hebben al vele ruimtes in de omgeving van onze sierstukken mogen voorzien. Een grafmonument ontwerpen behoort tevens tot onze expertise. Wij hanteren hierbij altijd een persoonlijke benadering en smeden het monument met veel zorg. Neem contact met ons op om een grafmonument te laten ontwerpen of en uw kunststuk te laten smeden.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Schagen

Gaat u ook voor het beste ijzerwerk voor uw pand of woning? En wilt u hekwerk, een trapleuning, een poort of ander ijzerwerk door ons met zorg laten smeden? Bel ons dan vandaag nog via 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Dan maken wij spoedig een afspraak met u in Schagen zodat wij uw smeedijzeren sierpoort, sierhekwerk of ander kunstobject kunnen realiseren!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen