skip to Main Content

Kunstwerken

  • Vakmanschap
  • Goed advies
  • Vanzelfsprekende service
  • Duurzame kwaliteit
  • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Kunst op maat

Wenst u kunst op maat te laten maken of de laten plaatsen? Als expert op dit gebied kijken wij als Admiraal Kunstsmederij graag mee bij het ontwerp. Het gewenste smeedwerk kunnen we bovendien op smetteloze wijze ten uitvoer brengen. Diverse openbare ruimtes hebben wij al van kunstwerken mogen voorzien. Ook kunnen wij voor u desgewenst een grafmonument ontwerpen. Als u een smeedijzeren kunst op maat wilt laten maken of een grafmonument wilt laten ontwerpen, neem dan gerust contact met ons op. Wij doen dit namelijk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en waardigheid. Wij vernemen graag wat wij voor u mogen betekenen en of we u vrijblijvend van advies kunnen voorzien.

Wat is kunst?

Wat kunst is, daarover kan geredetwist worden. Wanneer wij een kunstwerk op maat maken, dan vinden wij het in ieder geval belangrijk de aanschouwer te boeien of te raken, op welke manier dan ook. Originaliteit is daarbij sowieso belangrijk en het esthetische aspect natuurlijk ook. De juiste lijnspanning van verhoudingen, kleuren en stofuitdrukkingen draagt daar aanzienlijk aan bij. Tenslotte moet het natuurlijk duidelijk zijn dat het uit de ziel van de bedenker komt, zonder verdere inmenging van buitenaf. Bij Admiraal Kunstsmederij houden wij al deze facetten voortdurend in de gaten bij het vervaardigen van kunst op maat. Hiernaast zorgen wij voor sterkteberekeningen, funderingswerk, het zo nodig aanvragen van vergunningen, het contact met de opdrachtgever(s) en tenslotte ook het daadwerkelijke plaatsen van het kunstobject. Op deze wijze hebben wij de afgelopen jaren voor tientallen kunstenaars werken of onderdelen van werken uitgevoerd.

02-kunstwerk

Voordelen bij Admiraal Kunstsmederij

Bij Admiraal Kunstsmederij, de specialist op het gebied van sierhekwerken en kunstwerken op maat, weet u zich verzekerd van kwaliteit en vakbekwaamheid. Bovendien weten onze klanten, zowel die uit het verleden als die uit het heden, ons als smederij te waarderen om de volgende aspecten:

  • Wij leveren altijd uitstekende, op de situatie toegespitste adviezen
  • Vakmanschap
  • Vanzelfsprekende service
  • Duurzame kwaliteit
  • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerken of kunstwerken
03-kunstwerk
01-kunstwerk

Neem contact op voor een op maat gemaakt kunstwerk of grafmonument

Wilt u het door u gewenste kunstwerk laten ontwerpen, produceren en plaatsen door de vakmensen van Admiraal Kunstsmederij? Als u even contact met ons opneemt, dan kunnen we dit proces binnenkort al in gang zetten. Bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Wij laten uw wens tot het plaatsen van uw kunstwerk op maat op zorgvuldige en waardige wijze in vervulling gaan!

Diverse kunstwerken door ons gemaakt

Geloof
Momento Mori
Kunstwerken - Lock Of Love
Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Project Lucas

Project Lucas

Art handgesmeed, Kunstwerken
Project Dijkstra

Project Dijkstra

Art handgesmeed, Kunstwerken
Handgesmeed Hekwerk

Handgesmeed Hekwerk

Art handgesmeed, Kunstwerken
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Ontwerpen

Ontwerpen Art Nouveau stijl

Art Nouveau, Kunstwerken
Gaudi - Landsmeer

Gaudi – Landsmeer

Art Nouveau, Kunstwerken
Back To Top
Bellen Offerte Mailen