skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Heiloo

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Heiloo ambachtelijk gesmeed

Wenst u smeedijzeren decoratie, hekwerken, sierpoorten of beslag in Heiloo? Admiraal Kunstsmederij smeedt uw unieke objecten voor uw pand of woning. Uw decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten smeden wij geheel op maat en naar wens. Of dit nu klein of groot ijzersmeedwerk betreft, wij smeden het in de door u gewenste stijl. Ook uw nieuwe sierhek kunnen wij voor u smeden. Uw wensen voor een sierhekwerk, sierpoort, kunstobject of andere smeedijzeren object worden naar een uniek ontwerp vertaald en vervolgens met precisie gesmeed. Wij kunnen u eveneens adviseren omtrent het beste hekwerk voor uw pand of woning. Ga voor de mooie Art Deco Stijl uit de jaren 30 of kies voor een oud Hollands karakter voor uw sierhek of een van de vele andere toepassingen. Admiraal Kunstsmederij biedt u in Heiloo ambachtelijk smeedwerk dat net dat beetje extra heeft.

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

In Heiloo kunnen wij u het beste maatwerk leveren. Ieder smeedijzeren stuk maken wij met veel zorg. Bij ons kunt u terecht voor de beste maatwerk.

Wilt u ook uniek ijzerwerk door onze kunstsmederij laten smeden? Indien u een sierpoort wenst, kunnen wij deze zelfs automatiseren. U profiteert dan niet alleen van een mooie poort, maar ook van een poort die zeer functioneel is. Wat u ook wenst voor uw smeedwerk in Heiloo, bij ons kunt u rekenen op waar vakwerk.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Wij verzorgen al jaren smeedwerk in de meest uiteenlopende stijlen. Denk aan de klassieke- en moderne stijl. Weet u al wat u voor uw smeedwerk wenst? Dan horen wij dit graag. Ook kunnen wij u van gedegen advies voorzien omtrent het beste smeedwerk voor uw situatie. Onze experts werken veel met Art Craft Poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw. Bij moderne woningen worden vaak ook Art Stahl poorten toegepast, die veelal in Parijs te zien zijn. Wat u ook wenst, uw wens passen wij toe in ons smeedwerk. Wenst u ook een uniek raam- of deurbeslag te laten smeden? Ook dit doen wij voor u op maat.

Kunstwerken en sierstukken

Wilt u een smeedijzeren kunstwerk in Heiloo laten plaatsen? Onze expert denkt graag mee bij het ontwerp en wij kunnen nadien het gewenste smeedwerk ten uitvoer brengen. Diverse openbare ruimtes hebben wij al van sierstukken mogen voorzien. Ook kunnen wij een grafmonument ontwerpen. Wilt u een smeedijzeren kunstwerk laten maken of een grafmonument laten ontwerpen? Dan doen wij dit met de grootste zorgvuldigheid. Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Heiloo

Wenst u prachtig smeedijzer van onze kunstsmederij? En wilt u een elegante trapleuning, modern of klassiek hekwerk of een mooie poort laten maken? Neem dan direct contact op, zodat wij snel aan de slag kunnen met uw smeedwerk. Bel 0224-213941 of mail naar info@kunstsmederij.nl. Uw smeedijzeren hekwerken, poorten, trapleuningen en andere kunstobjecten in Heiloo verzorgen wij dan met de grootste passie en zorgvuldigheid.

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen