skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Heemskerk

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Heemskerk ambachtelijk gesmeed

Wenst u smeedijzeren decoratie, hekwerken, sierpoorten of beslag in Heemskerk? Admiraal Kunstsmederij smeedt uw unieke objecten voor uw pand of woning. Wij verzorgen decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten. En dat geheel op maat.
Wat de omvang van het ijzersmeedwerk ook is, wij kunnen deze geheel in de door u gewenste stijl verzorgen. Ook uw nieuwe sierhekwerk kunnen wij smeden. Voor u is dit waarschijnlijk allerminst een dagelijkse aankoop. Wij vertalen uw wensen naar een uniek ontwerp dat met precisie wordt uitgewerkt. Wij kunnen u tevens van een gedegen advies voorzien omtrent het hekwerk dat het beste bij uw woning of pand past. Zo kunt u kiezen uit de mooie Art Deco Stijl uit de jaren 30 of uw hekwerk van een oud-Hollands karakter voorzien. Admiraal Kunstsmederij biedt u in Heemskerk meer dan standaard smeedwerk.

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

Wij kunnen u in Heemskerk maatwerk van hoge kwaliteit leveren. Elk smeedijzeren stuk maken wij met veel zorg en aandacht. Zo kunt u bij ons kiezen uit onder andere:

Wilt u ook uniek smeedwerk door ons laten maken? Indien u bijvoorbeeld voor een sierpoort kiest, kunnen wij deze zelfs automatiseren. Zo heeft u niet alleen een prachtige, maar ook een functionele sierpoort. Wat u ook wenst aan smeedwerk in Heemskerk, wij leveren altijd vakwerk af.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Wij hebben al vele jaren ervaring in het smeden van ijzerwerk in de meest uiteenlopende stijlen. U kunt hierbij denken aan onder andere de klassieke en moderne stijlen. Heeft u specifieke wensen voor uw smeedwerk? Dan horen wij dit graag van u, zodat we indien gewenst ook advies kunnen uitbrengen aangaande uw situatie. Wij werken veel met Art Craft-poorten en hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw. Ook Art Stahl poorten worden veel toegepast bij een moderne woning, evenals het welbekende Art Nouveau. Dit wordt veel in Parijs gezien. Wat u ook wenst, wij kunnen al uw wensen toepassen in ons smeedwerk. Wilt u ook een uniek raam- of deurbeslag? Dan maken wij dit geheel voor u op maat.

Kunstwerken en sierstukken

Wenst u een smeedijzeren kunstwerk in Heemskerk? Graag denken wij dan mee bij het ontwerpen hiervan. Bovendien kunnen wij de uitvoering verzorgen. Al in vele openbare ruimtes door het hele land hebben wij sierstukken mogen plaatsen. Wij kunnen eveneens een grafmonument ontwerpen. Wilt u een smeedijzeren kunstwerk of een grafmonument laten ontwerpen? Dan smeden wij het kunstwerk of grafmonument met de grootste zorg. Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Heemskerk

Wenst u het mooiste smeedijzer te laten ontwerpen door Admiraal Kunstsmederij? Zoals een prachtige poort, stijlvolle trapleuning of mooi hekwerk? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw gewenste smeedwerk kunnen maken. Vul het contactformulier in, bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Wij verzorgen uw smeedwerk in Heemskerk met de grootste zorg en passie!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen