skip to Main Content

Art Stahl

Moderne hekwerken

Hekwerken in de Art Stahl stijl zijn voornamelijk hekwerken met een strak lijnenspel. De hekwerken passen het beste bij moderne strakke woningbouw of bedrijfspand.

Architectuur in Nederland staat op een ongekend hoog niveau. Ontwerp kunst uit Nederland staat zelfs internationaal zeer hoog aangeschreven. Dutch Design is een begrip.

Maar op het gebied van hekwerken en poorten in Dutch Design was er nog niet zo veel te zien.
Geïnspireerd op brugwerken als de Zwaan in Rotterdam heeft Admiraal kunstsmederij invulling proberen te geven aan een serie poorten en hekwerken met ogenschijnlijk eenvoudig lijnenspel. Het motto is: Less is more.

De zware basisbalken die we gebruiken voor de poorten en hekwerken worden door uitwaaierende invullijnen in evenwicht gebracht. De rechte lijnen kunnen ook met RVS bekabeld worden.

Deze poorten zijn bij uitstek geschikt om automatisch te worden aangedreven en voorzien te worden van een video / intercom systeem. Alle componenten worden geïntegreerd in het ontwerp en door Admiraal Kunstsmederij uitgevoerd en geplaatst.

Deze bekroonde Art Stahl automatische poorten en hekwerken zijn inmiddels door diverse architectenbureaus gebruikt om als entree te dienen voor woningen die onder architectuur gebouwd zijn.

Vraag om een vrijblijvend advies bij u aan huis door Admiraal Kunstsmederij, uw hekwerk specialist!

Back To Top
Bellen Offerte Mailen