skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Alkmaar

  • Vakmanschap
  • Goed advies
  • Vanzelfsprekende service
  • Duurzame kwaliteit
  • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Sierhekken en poorten smeden is een ambacht

Bent u op zoek naar unieke smeedijzeren hekwerken of andere objecten voor uw woning, pand, bedrijfsruimte of voor de openbare ruimte in Alkmaar? Dat het smeden van hekwerk of poorten of andere smeedijzeren objecten een ambacht is wist u natuurlijk al. Dit resulteert vaak in unieke en prachtige stukken. Een poort wordt niet zomaar een poort, maar een decorstuk dat de aandacht trekt. Kies de favoriete uitstraling die bij uw woonhuis past. Maak het af met mooie patronen in uw sierhekwerk. Een sierhekwerk koopt u hooguit een enkele keer in uw leven. Daarom nemen we de tijd voor u om het ontwerp en de stijl te bespreken. U wilt natuurlijk een betaalbaar, maar toch een uniek en bijzonder sierhekwerk, poort of ander stuk. Kies bijvoorbeeld voor de Art Deco Stijl van de jaren 30. Of wat dacht u van een oud Hollands sierhek of poort? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij smeden het voor u in Alkmaar.

De smeed diensten van Admiraal Kunstsmederij

Bij Admiraal Kunstsmederij kunt u terecht voor diverse aanvragen omtrent smeedijzeren objecten. Deze maken wij in onze smederij in Lutjewinkel in Noord-Holland.

Wilt u een speciale poort laten maken? Van ontwerp tot uitvoering zit u bij ons goed. Eventueel kunt u ook de poort laten automatiseren. Welk bijzonder smeedijzeren object u ook wilt, vanuit Alkmaar kunt u terecht bij Admiraal Kunstsmederij.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

Unieke smeedijzeren projecten

Vanuit onze werkplaats creƫren wij speciale stukken op maat gemaakt. Niets is ons te gek. Zo kunnen wij Art Craft Poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw vervaardigen. Of wat dacht u van Art Stahl poorten voor onder architectuur gebouwde moderne woningen. Ook Art Nouveau sierhekwerken, zoals te vinden in Parijs, maken wij voor u. Wilt u bijzonder beslag, dan kunnen wij op Art Chateau manier uw buitendeuren en ramen hiervan voorzien.
Of u nu in een rijtjeswoning of een kasteel woont in Alkmaar, een smeedijzeren object geeft uitstraling!

Smeedijzeren kunstobjecten in Alkmaar

Admiraal Kunstsmederij werkt aan unieke projecten. Denk aan kunstobjecten op een rotonde of speciale herdenkingsmonumenten. Heeft u ook een bijzonder verzoek? Laat ons weten wat wij voor u kunnen smeden!

Custom made Hekwerken

Contact opnemen voor uw unieke project

Bent u al warm geworden? Vraag om een vrijblijvend advies van Admiraal Kunstsmederij bij u aan huis. Voor een aanvraag kunt u het contactformulier invullen, bellen naar 0224-213941 of direct mailen naar info@kunstsmederij.nl. Wij smeden in Alkmaar uw sierhekwerk, sierpoort of balustrade!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen