skip to Main Content

Sierhekwerken

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Ambachtelijke smeedijzeren hekwerken

Wenst u een prachtig smeedijzeren sierhekwerk te laten aanbrengen om uw woning of pand? Dan zit u bij Admiraal Kunstsmederij goed wat betreft het ontwerp, maar ook de productie en de realisatie ervan. Wij smeden diverse decoratieve en functionele stukken en objecten voor uw pand of woning. Een sierhek is een van de populairste toepassingen daarvan. Uiteraard doen we dat geheel op maat en gepersonaliseerd. Wat de gewenste omvang van uw sierhekwerk ook is en in welke stijl u het ook wenst, voor ons is ieder smeedijzeren hek uitvoerbaar. Laat simpelweg uw ideeën en wensen weten, dan vertalen wij dat naar een ontwerp dat we vervolgens ook met precisie uitwerken. Voor advies omtrent smeedijzeren hekwerken kunt u natuurlijk ook uitstekend bij ons terecht. Lees verder of neem eens contact op voor meer informatie over een smeedijzeren hekwerk.

Sierhekwerken in diverse stijlen

Klik op de afbeelding hieronder om meer hekwerken in de betreffende stijl te bekijken.

Oud Hollands

Oud Hollands hekwerk - Gij 20

Art Deco Hekwerk

Art Deco Hekwerk - BalkonTexel 1

Art Nouveau

Art Nouveau Hekwerk

Art Craft hekwerk

Hekwerk Art Craft - looppoortzandberge asym

Handgesmeed

Handgesmeed hekwerk

Smeedwerk in diverse stijlen

Bij Admiraal Kunstsmederij beschikken we over een jarenlange ervaring als het gaat om het smeden van ijzerwerk. Een smeedijzeren sierhek is bij ons bovendien verkrijgbaar in een grote diversiteit aan stijlen. Klassieke en moderne stijlen worden door ons bewerkstelligd. Zo werken we niet zelden met smeedijzeren hekwerken van Art Craft, Art Stahl en Art Nouveau.

Onze sierhekwerken in de stijl van de Gouden Eeuw zijn ook zeer geliefd. Heeft u specifieke wensen voor het door u gewenste sierhekwerk? Laat het ons gerust weten; onze gemotiveerde experts weten daar raad mee!

Sierhekwerk - Art Nouveau

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

Bij een sierhek is er vrijwel altijd sprake van maatwerk. Dat geldt in wezen ook voor andere smeedijzeren toepassingen en producten die we leveren. Zo stemmen wij vooraf nauwlettend de stijl, vorm, lengte, hoogte, spijlen, liggers, palen, kleur etc. met u af.
Heeft u op het gebied van smeedwerk iets in gedachten dat u niet direct vermeld ziet staan? Neem voor de zekerheid dan toch maar contact met ons op, want de kans is groot dat we u wel degelijk van dienst kunnen zijn. Verder kunnen we u mededelen dat wanneer u smeedwerk door ons laat fabriceren, wij dit vaak ook, uiteraard desgewenst, kunnen automatiseren. Zo profiteert u tegelijkertijd van een elegante stijl en van moderne luxe als het gaat om smeedijzeren hekwerken en andere gesmeden objecten.

ONZE MOGELIJKHEDEN

We kunnen o.a. het volgende voor u op maat vervaardigen:

 • Sierpoorten
 • Trapleuningen
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Prachtige en functionele smeedijzeren hekwerken

Onze smeedijzeren hekwerken worden geheel naar uw wensen samengesteld. Hierbij zorgen wij ervoor dat het naast een prachtige uitstraling voor uw woning of bedrijfspand, ook zorgt voor een beveiligende functie. Een smeedijzeren hekwerk zorgt namelijk voor een barrière waardoor u mensen kunt buiten houden die niet welkom zijn. De sierhekwerken kunnen goed tegen een stootje en zijn zeer duurzaam. Zo kunt u voor een langere tijd genieten van een prachtig sierhekwerk. Van het ontwerp tot de productie en realisatie van het smeedijzeren hekwerk bent u bij ons verzekerd van een vast contactpersoon. Zo weet u altijd waar u terecht kan met uw vragen en opmerkingen. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van smeedijzeren sierhekwerken weten wij precies waar wij op moeten letten en welke onderdelen belangrijk zijn.

Neem contact op voor uw smeedijzeren sierhek

Wilt u het fraaist mogelijke sierhek laten ontwerpen, produceren en plaatsen rond de tuin van uw woning of pand? Neem dan gerust contact met ons op om dit proces in gang te zetten. Voor de mooiste smeedijzeren hekwerken kunt u bellen naar 0224-213941 of een e-mail sturen naar info@kunstsmederij.nl. Wij realiseren uw sierhek met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en passie!

Diverse sierhekwerken door ons gemaakt

Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Donkersloot

Project Donkersloot

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Club Amsterdam

Club amsterdam

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Oud Hollands Hekwerk

Oud Hollands Hekwerk

Art Craft, Sierhekwerken
Art Stahl De Oorsprong 398

De oorsprong

Art Craft, Sierhekwerken
Project Koepellaan

Project Koepellaan

Art Craft, Sierhekwerken
Gele Hekwerken

Gele hekwerken

Art Stahl, Sierhekwerken
Lelie Hek

Lelie Hek

Art Nouveau, Poorten, Sierhekwerken
Hekwerk

Hekwerk

Art Deco, Sierhekwerken
Back To Top
Bellen Offerte Mailen