skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Egmond aan Zee

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject ambachtelijk gesmeed

Bent u in Egmond aan Zee op zoek naar ambachtelijk smeedwerk? Admiraal Kunstsmederij levert u onder andere smeedijzeren decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten op maat. Hoe groot of klein het ijzersmeedwerk ook is. Wij kunnen het voor u op maat maken in elke stijl die u wenst. Laat ons meedenken met bijvoorbeeld uw nieuwe sierhek. Een sierhekwerk koopt u ten slotte hooguit een enkele keer in uw leven. Wij helpen u uw wens te vertellen naar een concreet ontwerp en weten dit haarfijn in de praktijk te brengen. Tevens adviseren we u over een passende stijl voor uw pand of woning. Pas bijvoorbeeld de Art Deco Stijl van de jaren 30 toe of een oud Hollands karakter. IJzersterk maatwerk in Egmond aan Zee heeft u met Admiraal Kunstsmederij.

Onze maatwerk diensten

In Egmond aan Zee bent u bij ons voor kwalitatief maatwerk aan het juiste adres. Wij maken uw speciale smeedijzeren stuk met aandacht. Wat wij onder andere leveren aan onze klanten is:

Als voorbeeld nemen wij onze sierpoorten. Wilt u deze ook door ons laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op precies maatwerk. Wij kunnen de poort voor u zelfs automatiseren zodat pracht en praktijk bij elkaar komen. Welk smeedwerk u ook zoekt in Egmond aan Zee, Admiraal Kunstsmederij staat voor u klaar.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Stijlvol smeedwerk in Egmond aan Zee

Jarenlang hebben wij ervaring opgedaan met diverse moderne en klassieke stijlen. Heeft u iets specifieks voor ogen, laat het ons dan weten. Anders kunnen wij u ook adviseren over een passende stijl. Zo werken wij regelmatig met Art Craft Poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw. Of Art Stahl poorten die geweldig staan bij moderne architectuur. Ook het bekende Art Nouveau, een stijl die veel te zien is in Parijs, kunnen wij voor u toepassen. Wilt u uniek raam- of deurbeslag? Voor uw woning of pand in Egmond aan zee maken wij dit elegant en op maat.

Kunststukken voor Egmond aan Zee

Is er de wens om een smeedijzeren kunstwerk neer te zetten in Egmond aan Zee? Wij denken mee in het ontwerp en voeren dit uit. Zo hebben wij door het hele land al ervaring met diverse sierstukken in de openbare ruimte. Ook uw smeedijzeren herdenkingsstuk kunnen wij voor u fabriceren. Wat kunnen wij voor u betekenen in Egmond aan Zee?

Custom made Hekwerken

Contact opnemen met Admiraal Kunstsmederij

Wij maken uw unieke smeedijzeren sierhekwerken of andere stukken geheel naar wens. Denk aan een prachtig hekwerk, een elegante trapleuning of een intrigerende poort. Wilt u geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u graag verder. Vul het contactformulier in, bel ons op 0224-213941 of mail naar info@kunstsmederij.nl. Sierlijk ijzersmeedwerk voor thuis en aan uw pand. Wij maken het voor u in Egmond aan Zee.

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen