skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Purmerend

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Purmerend ambachtelijk gesmeed

Zoekt u naar smeedijzeren decoratie, hekwerken, sierpoorten of beslag in Purmerend? Zoek dan niet verder. Admiraal Kunstsmederij smeedt uw gewenste ijzerwerk voor uw pand of woning. Wij smeden decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten. Het maakt hierbij niet uit of u klein of groot ijzersmeedwerk wenst, want wij kunnen uw ijzerwerk naar uw idee vormgeven. Is uw sierhek verouderd en wenst u een compleet nieuw smeedijzeren hekwerk? Dan kunnen onze experts deze ambachtelijk voor u smeden. Uw wensen komen samen in een uniek ontwerp voor u, van waaruit wij vervolgens het eindresultaat met precisie creƫren. Ook kunnen wij, indien gewenst, met u meedenken over het beste hekwerk voor uw woning of bedrijfspand. Heeft u al eens gedacht aan hekwerk in de unieke Art Deco Stijl van de jaren 30? Of spreekt een oud Hollands sierhek u meer aan? De keuze is reuze en wij bieden diverse stijlen aan. Kortom, Admiraal Kunstsmederij biedt u in Purmerend variatie, precisie en kwaliteit als het gaat om smeedijzeren objecten!

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

In Purmerend kunt u rekenen op het beste maatwerk. Ieder smeedijzeren stuk maken wij met veel zorg. Bij ons kunt u dan ook de volgende producten laten smeden:

Is een uniek stuk ijzerwerk uw wens en wilt u graag een sierpoort laten ontwerpen en smeden? Laat ons deze dan ook automatiseren. Zo is uw poort zelfs functioneel, en heeft u meer dan enkel een mooi aanzicht. Onze experts leveren altijd vakwerk, wat uw wensen ook zijn.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Ons smeedwerk kunnen wij in diverse stijlen bieden. Zo ook de klassieke of juist een meer moderne stijl. Heeft u een bepaalde stijl op het oog en wenst u hier ijzerwerk in? Dan kunt u dit altijd aan ons laten weten. Zo kunnen wij kijken wat het beste smeedwerk is met betrekking tot uw wensen, een advies uitbrengen en het smeedwerk uitvoeren. Wij hebben al geregeld met bijvoorbeeld Art Craft Poorten en hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw gewerkt. In een moderne woning past men doorgaans ook de Art Stahl poort toe. Wat u ook in gedachten heeft, uw idee brengen wij tot stand in een uniek stuk ijzerwerk. Wilt u ook raam- of deurbeslag? Ook dat is voor onze experts geen enkel probleem.

Kunstwerken en sierstukken

Wenst u een kunstwerk van ijzer voor in Purmerend? Dan ontwerpen wij deze voor u en kunnen wij deze vervolgens volgens de gestelde richtlijnen voor u smeden. Al vele ruimtes in de omgeving zijn voorzien van onze sierstukken. Een grafmonument ontwerpen is tevens een deel van onze expertise. Hierbij staan een persoonlijke benadering, zorg en aandacht altijd centraal. Neem contact op met Admiraal Kunstsmederij om de mogelijkheden door te nemen voor een grafmonument of sierstuk.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Purmerend

Kiest u ook voor het beste smeedwerk voor uw woning of pand? En wilt u hekwerk, een trapleuning, poort of ander ijzerwerk laten smeden? Bel dan 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Dan kunnen wij spoedig een afspraak met u in Purmerend maken voor een smeedijzeren sierhekwerk, sierpoort of de vervaardiging van een ander ijzerwerk object.

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen