skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Enkhuizen

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Enkhuizen ambachtelijk gesmeed

Behoeft u smeedijzeren hekwerken, decoratie, sierpoorten of beslag in Enkhuizen? Admiraal Kunstsmederij smeedt uw unieke objecten voor uw pand of woning. Wij zijn experts in het leveren van decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten op maat. Ongeacht de grootte van het ijzersmeedwerk, wij maken het voor u op maat in de door u gewenste stijl. Zo kunnen wij ook uw nieuwe sierhek smeden. Dit is geen alledaagse aankoop, dus deze moet wel perfect te zijn. Uw wensen vertalen wij naar een concreet ontwerp, dat wij met precisie uitwerken. Ook kunnen wij u van een gedegen advies voorzien omtrent het best passende hekwerk voor uw woning of pand. Zo heeft u de keuze uit de prachtige Art Deco Stijl van de jaren 30 of kunt u uw hekwerk een meer oud Hollands karakter laten geven. Met Admiraal Kunstsmederij bent u in Enkhuizen verzekerd van het mooiste smeedwerk.

Ons smeedwerk is maatwerk

In Enkhuizen kunnen wij u kwalitatief maatwerk leveren. Elk smeedijzeren sierhekwerk, sierpoort en ander stuk wordt met veel zorg tot stand gebracht. U heeft bij ons de keuze uit onder andere:

Wenst u uw smeedwerk op maat door ons te laten uitvoeren? Kiest u voor bijvoorbeeld een sierpoort, dan kunnen wij deze zelfs automatiseren, zodat uw sierpoort tevens functioneel wordt. Wat voor smeedwerk u ook wenst in Enkhuizen, onze experts leveren altijd vakwerk af.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Wij hebben al jaren ervaring in het smeden van ijzerwerk in diverse stijlen, waaronder de moderne en klassieke stijlen. Indien u specifieke wensen voor uw smeedwerk heeft, horen wij dit graag. Indien gewenst brengen wij ook advies uit. Wij werken geregeld met Art Craft Poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw. Ook Art Stahl poorten staan geweldig bij een moderne woning, evenals het welbekende Art Nouveau, wat vaak in Parijs gezien wordt. Wat u ook wenst, wij passen uw wensen toe in ons smeedwerk. Wilt u ook uniek raam- of deurbeslag? Ook dit kunnen wij voor u op maat maken in Enkhuizen.

Kunstwerken en sierstukken

Wilt u graag een smeedijzeren kunstwerk in Enkhuizen laten plaatsen? Dan denken wij graag mee bij het ontwerp en de uitvoering hiervan. Al over het gehele land hebben wij diverse sierstukken in de openbare ruimte mogen plaatsen. Ook een grafmonument kunnen wij ontwerpen. Wenst u ook een smeedijzeren kunstwerk of grafmonument te laten ontwerpen? Laat ons dan weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Enkhuizen

Wilt u een uniek stuk smeedijzer laten ontwerpen door onze experts? Wenst u prachtig sierhekwerk, een mooie poort of een stijlvolle trapleuning? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw smeedijzeren hekwerk, poort of kunstobject kunnen verzorgen. Vul het contactformulier in, bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Wij verzorgen uw smeedwerk in Enkhuizen met aandacht, passie en vakmanschap!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen