skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Den Helder

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject gesmeed door Admiraal Kunstsmederij

Wilt u in Den Helder mooie accenten aan uw pand of woning toevoegen door middel van smeedijzeren decoratiestukken of -objecten? Admiraal Kunstsmederij ontwerpt en maakt voor u unieke sierhekwerken, poorten, balkonhekwerken en kunstobjecten. Omdat wij hier jarenlang ervaring in hebben kunnen wij uw wens probleemloos vertalen in een uniek en prachtig stuk dat altijd de aandacht zal trekken. Laat ons meedenken over bijvoorbeeld uw nieuwe sierhek. Een sierhekwerk koopt u ten slotte hooguit een enkele keer in uw leven. Wij vertalen dan uw wensen naar een concreet ontwerp dat wij ook in Den Helder kunnen installeren. Wij kunnen u ook adviseren over een bepaalde stijl. Pas bijvoorbeeld de Art Deco Stijl van de jaren 30 toe of een oud Hollands karakter. Wat wij ook voor u voor ijzersmeedwerk in Den Helder voor u maken, wij doen het met aandacht.

Onze smeeddiensten

Vanuit Den Helder bent u bij Admiraal Kunstsmederij aan het juiste adres voor uw unieke smeedijzeren stuk. In onze werkplaats in Lutjewinkel kunt u terecht voor smeedijzeren sierhekwerken, sierpoorten, balkonhekwerken, trapleuningen en vele andere kunstobjecten.

Wilt u bijvoorbeeld een unieke poort voor uw pand of woning in Den Helder? Laat ons dan een uniek exemplaar voor u maken. Wij kunnen deze zelfs automatiseren wanneer u dit wenst. Zo komen oude ambachten samen met moderne technologie. Welk smeedwerk u ook zoekt in Den Helder, Admiraal Kunstsmederij staat voor u klaar.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Stijlvol smeedwerk in Den Helder

Al jarenlang werken wij met diverse stijlen ijzersmeedwerk. Wij geven u graag een voorzetje om te inspireren wanneer u nog niet exact weet wat u zoekt. Wat dacht u van Art Craft Poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw? Of Art Stahl poorten die geweldig staan bij moderne architectuur. Zelfs Art Nouveau, bekend van Parijs, kunnen wij voor u toepassen. Wilt u uniek deurbeslag? Ook dat kan. Wij maken prachtige hangers, kloppers en scharnieren voor uw elegante deur of raam.

Kunstobjecten op maat in Den Helder

Wij werken in Den Helder ook regelmatig aan geweldige kunstprojecten. Hiervoor leveren wij uniek smeedwerk dat direct in het oog springt. Wat dacht u van een kunstobject op een rotonde of in een park? Ook met smeedijzeren herdenkingsstukken hebben wij regelmatig te maken. Wat kunnen wij voor u doen in Den Helder of omgeving?

Custom made Hekwerken

Contact opnemen met Admiraal Kunstsmederij

Voor smeedijzeren poorten, sierhekwerken, balkonhekwerken en meer bent u bij Admiraal Smederij aan het juiste adres. Wilt u geadviseerd worden? Dan komen we graag een keer persoonlijk bij u langs. Vul ons contactformulier in, bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. IJzersmeedwerk op maat vindt u bij ons in de werkplaats. Benader ons direct vanuit Den Helder!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen