skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Medemblik

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Medemblik ambachtelijk gesmeed

Wenst u smeedijzeren decoratie, hekwerken, sierpoorten of beslag in Medemblik? Admiraal Kunstsmederij smeedt uw unieke objecten voor uw pand of woning. Of u nu decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken of sierpoorten wenst, wij smeden deze geheel naar uw idee. Of u nu groot of klein ijzersmeedwerk wenst, uw ijzerwerk wordt in de door u gewenste stijl gesmeed. Bent u op zoek naar een nieuw sierhek? Ook dit kunnen wij smeden. Uw wensen vertalen wij naar een uniek ontwerp dat vervolgens gesmeed wordt tot een prachtig resultaat. Indien gewenst adviseren wij u ook omtrent het beste hekwerk voor uw pand of woning. Denk bijvoorbeeld aan de unieke Art Deco Stijl uit de jaren 30, of kies voor een oud Hollands karakter voor uw sierhek, of een van de andere prachtige stijlen. Admiraal Kunstsmederij biedt u in Hoorn het meest ambachtelijke smeedwerk.

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

In Medemblik leveren wij u ijzerwerk op maat. Ieder smeedijzeren sierhekwerk, sierpoort of ander object maken wij met veel zorg. Wij kunnen u dan ook de volgende producten bieden:

Wenst u ook uniek ijzerwerk door onze kunstsmederij? Zoals bijvoorbeeld een sierpoort? Indien u dit wenst, kunnen wij deze dan ook automatiseren. U heeft dan niet alleen het voordeel van een mooie poort, maar u heeft tevens een functionele poort. Wat u ook wenst voor uw smeedwerk, in Medemblik leveren wij waar vakwerk!

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Wij verzorgen smeedwerk in allerlei stijlen. U kunt hierbij denken aan de klassieke of moderne stijl, maar ook aan andere stijlen. Heeft u specifieke wensen voor uw smeedwerk? Laat het ons weten. Ook kunnen wij u adviseren over het beste smeedwerk passende bij uw situatie. Zo hebben wij al vaak met Art Craft Poorten en hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw gewerkt. Bij moderne woningen worden vaak ook Art Stahl poorten toegepast. Wat u ook wenst, in ons unieke smeedwerk passen wij uw idee toe. Wilt u ook raam- of deurbeslag? Dan maken wij ook deze geheel op maat voor u.

Kunstwerken en sierstukken

Wenst u een smeedijzeren kunstwerk in Medemblik te laten plaatsen? Dan denken wij graag mee bij het ontwerp hiervan en voeren wij het project uiteindelijk ook uit. Al vele openbare ruimtes hebben wij van onze sierstukken mogen voorzien. Ook kunnen wij een grafmonument ontwerpen, wat altijd persoonlijk en met veel zorg gebeurt. Wat wenst u van Admiraal Kunstsmederij? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Medemblik

Wenst u het mooiste smeedijzerwerk voor uw woning of pand? En wilt u graag een prachtige poort, klassiek hekwerk of een mooie trapleuning? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Uw smeedijzeren object, zoals een sierhekwerk of sierpoort wordt voor u in Medemblik door ons dan op een snelle doch zorgvuldige wijze gemaakt!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen