skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Bloemendaal

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Bloemendaal ambachtelijk gesmeed

Wenst u smeedijzeren decoratie, hekwerken, sierpoorten of beslag in Bloemendaal? Admiraal Kunstsmederij smeedt uw unieke objecten voor uw pand of woning. Het smeden van decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten behoort tot onze expertise. Of het nu klein of groot ijzersmeedwerk betreft, wij smeden het geheel volgens uw wensen in uw stijl naar keuze. Wilt u een nieuw sierhek laten plaatsen? Dan kunnen wij dit ambachtelijk voor u smeden. Uw wens wordt vertaald naar een uniek ontwerp, dat vervolgens wordt gesmeed tot een mooi eindresultaat. Ook kunnen wij een advies uitbrengen omtrent het beste hekwerk voor uw woning of pand. U kunt hierbij denken aan de unieke Art Deco Stijl uit de jaren 30 of een oud-Hollands karakter voor uw sierhek. Maar er zijn nog vele andere stijlen om uit te kiezen. Admiraal Kunstsmederij biedt u in Bloemendaal het beste smeedwerk.

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

Uw ijzerwerk leveren wij in Bloemendaal geheel op maat. Elk smeedijzeren stuk wordt door ons met veel zorg samengesteld. U kunt door ons de volgende producten laten smeden:

Wilt u ook uniek ijzerwerk door onze kunstsmederij laten smeden? En denkt u bijvoorbeeld aan een sierpoort? Indien gewenst, kunnen wij ook deze voor u automatiseren. Een mooie poort is dan niet uw enige voordeel, want u heeft dan zelfs een functionele poort. In Bloemendaal leveren wij u altijd echt vakwerk, wat u ook wenst voor uw smeedwerk.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Uw smeedwerk kunnen wij in diverse stijlen verzorgen, zoals bijvoorbeeld de klassieke of moderne stijl. Wenst u uw ijzerwerk in een specifieke stijl te smeden? Dan horen wij dit graag. Tevens kunnen wij u een advies uitbrengen omtrent het best passende smeedwerk voor uw situatie. Wij hebben al geregeld met Art Craft Poorten en hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw mogen werken. Bij moderne woningen worden vaak ook Art Stahl poorten toegepast. Wat u ook in gedachten heeft, in ons unieke smeedwerk worden uw idee├źn toegepast. Wilt u ook raam- of deurbeslag? Dan kunnen wij dit geheel op maat voor u smeden.

Kunstwerken en sierstukken

Bent u van plan een smeedijzeren kunstwerk voor in Bloemendaal te laten maken? Dan kunnen wij meedenken bij het ontwerp en dit uiteindelijk ook geheel naar wens voor u smeden. Wij hebben al diverse openbare ruimtes voorzien van onze sierstukken. Een grafmonument ontwerpen is tevens iets waar wij gespecialiseerd in zijn. Dit doen wij altijd met veel zorg en aandacht. Wat mag Admiraal Kunstsmederij voor u betekenen? Neem contact met ons op en laat ons uw wensen weten.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Bloemendaal

Wenst u prachtig smeedijzerwerk voor uw woning of pand? En wilt u een trapleuning, hekwerk of poort laten smeden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en bel naar 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Uw smeedijzeren sierhekwerken, poorten en andere objecten in Bloemendaal zullen dan spoedig door ons vervaardigd worden.

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen