skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Castricum

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject gesmeed door Admiraal Kunstsmederij

Bent u op zoek naar smeedwerk voor uw pand of woning in Castricum? Bij Admiraal Kunstsmederij vindt u onze ambachtelijke werkplaats waar wij werken aan unieke sierhekken, poorten, trapleuningen, bijzonder beslag en inspirerende kunstobjecten. Wij bezitten over jarenlange ervaring in smeedwerk en kunnen uw speciale project op maat maken. Laat ons meedenken over bijvoorbeeld uw nieuwe smeedijzeren sierhek. Een sierhekwerk koopt u immers hooguit een enkele keer in uw leven. Wij vertalen dan uw wensen naar een concreet ontwerp dat wij ook in Castricum kunnen installeren. Welke stijl wenst u? Of het nou de Art Deco Stijl van de jaren 30 is, of een oud Hollands sierhekwerk of poort, wij maken het voor voor u met aandacht. Laat uw wensen vertalen naar prachtig smeedwerk door Admiraal Kunstsmederij.

Onze diensten op maat

In Castricum kunt u voor al uw smeedwerkzaamheden en objecten terecht bij Admiraal Kunstsmederij. Vanuit onze smederij in Lutjewinkel kunnen wij u helpen.

Heeft u de wens om bijvoorbeeld een prachtige poort te laten ontwerpen? Dan maken wij voor u het exemplaar waarvan er gegarandeerd maar één bestaat! Wij kunnen zelfs de poort automatiseren zodat pracht en praktisch samenkomen. Welk smeedijzeren object u ook wilt in Castricum, wij maken het.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Verschillende stijlen van ijzerwerk

Bij Admiraal Kunstsmederij hebben we jarenlange ervaring met diverse klassieke en moderne stijlen. Uw voorkeur kunnen wij naadloos vertalen naar prachtig werk. Wij kunnen u echter ook een voorstel doen. Wat dacht u van Art Craft Poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw? Of Art Stahl poorten die geweldig staan bij moderne architectuur. Zelfs Art Nouveau, bekend van Parijs, kunnen wij voor u toepassen. Ook uniek deur- en raambeslag van smeedijzer maken we: aandachtstrekkers van kwaliteit.

Kunstobjecten in Castricum

In heel Nederland smeden wij unieke kunstwerken. Ook voor uw bijzondere vraag in Castricum kunnen we u helpen. Een uniek kunstobject in de openbare ruimte? Of een eerbetoon in de vorm van een herdenkingsstuk? Kom met uw speciale verzoek naar Admiraal Kunstsmederij.

Custom made Hekwerken

Contact opnemen met Admiraal Kunstsmederij

Smeedijzeren poorten, sierhekwerken, balkonhekwerken en meer vindt u bij Admiraal Smederij. In Castricum komen we op verzoek graag een keer langs om u te adviseren in uw unieke project. Vul ons contactformulier in, bel ons op 0224-213941 of mail naar info@kunstsmederij.nl. IJzersterk ijzersmeedwerk creëren we speciaal voor u in Castricum.

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen