skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Hoorn

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Hoorn ambachtelijk gesmeed

Wenst u smeedijzeren decoratie, hekwerken, sierpoorten of beslag in Hoorn? Admiraal Kunstsmederij smeedt uw unieke objecten voor uw pand of woning. Wij kunnen alle decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten geheel naar uw wensen smeden. Of dit nu gaat om groot of klein ijzersmeedwerk, wij smeden uw gekozen ijzerwerk naar uw gewenste vorm of stijl. Wilt u een gloednieuw sierhekwerk? Ook dit kunnen wij smeden. Wij vertalen uw wensen naar een uniek ontwerp en smeden dit tot een perfect eindresultaat. Ook kunnen wij een advies uitbrengen omtrent het meest geschikte hekwerk voor uw woning of pand. Wat dacht u van de mooie Art Deco Stijl uit de jaren 30? Of ga voor een oud Hollands karakter voor uw sierhek, of een van de vele andere mogelijkheden. Admiraal Kunstsmederij heeft u in Hoorn het meest ambachtelijke smeedwerk te bieden.

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

Wij leveren u in Hoorn het beste maatwerk. Ieder smeedijzeren stuk wordt door ons met zorg gefabriceerd. Of het nu gaat om een smeedijzeren sierhekwerk, sierpoort, kunstwerk of ander smeedijzeren object, wij kunnen u van dienst zijn.

Wenst u ook geheel uniek ijzerwerk van onze kunstsmederij? Als u bijvoorbeeld een wenst, dan kunnen wij deze indien als u wilt ook automatiseren. U heeft dan niet alleen een prachtige poort, maar ook een poort die zeer functioneel is. Wat uw wensen ook zijn voor uw smeedwerk, wij verzorgen waar vakwerk bij u in Hoorn.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Ons smeedwerk wordt al jaren in de meest uiteenlopende stijlen verzorgd. Denk bijvoorbeeld aan de moderne en de klassieke stijl. Wat wenst u voor uw smeedwerk? Wij horen het graag. Indien gewenst kan onze adviseur u ook adviseren omtrent het beste smeedwerk aangaande uw situatie. Onze vakmannen werken regelmatig met Art Craft Poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw. Wij passen bij moderne woningen vaak ook Art Stahl poorten toe. Deze worden zoals bekend in Parijs veel gezien. Wat uw wensen ook zijn, wij passen deze toe in uniek smeedwerk. Heeft u ook de wens voor een raam- of deurbeslag? Ook deze kunnen wij geheel op maat voor u maken.

Kunstwerken en sierstukken

Bent u op zoek naar een smeedijzeren kunstwerk voor in Hoorn? Dan denken wij graag met u mee bij het ontwerp hiervan en verzorgen wij de gehele uitvoering van het smeedwerk. Wij hebben al vele openbare ruimtes met onze sierstukken mogen sieren. Wij kunnen eveneens een grafmonument ontwerpen. Deze wordt altijd met de grootste zorgvuldigheid gesmeed. Wat mogen wij voor u betekenen? Wij horen het graag.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Hoorn

Wilt u uw woning of pand ook van prachtig smeedijzerwerk laten voorzien? In de vorm van een poort, klassiek hekwerk of een mooie trapleuning? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat wij uw wensen met u door kunnen nemen. Bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Uw smeedwerk in Hoorn verzorgen wij dan op een passievolle en vakkundige wijze.

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen