skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Beverwijk

  • Vakmanschap
  • Goed advies
  • Vanzelfsprekende service
  • Duurzame kwaliteit
  • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Wij smeden voor u sierhekken, poorten en andere objecten

Bent u op zoek naar ambachtelijk smeedwerk in Beverwijk? Admiraal Kunstsmederij smeedt voor u het unieke hek, poort, beslag of decoratiestuk. Wij hebben jarenlange ervaring en staan bekend om ons hoogwaardige smeedijzer. Daarom kunt u bij ons terecht voor uw unieke en prachtige stukken, zowel klein als groot. Een smeedijzer sierhekwerk bijvoorbeeld koopt u hooguit een enkele keer in uw leven. Daarom moet hier goed over nagedacht worden. We nemen met u de tijd om de stijl te bespreken die u wenst. Is bijvoorbeeld de Art Deco stijl van de jaren 30 iets voor u? Of wat dacht u van een oud Hollands sierhek of -poort? Wij vertalen uw gevoelens naar prachtige smeedijzeren voorwerpen voor uw pand of woning in Beverwijk.

De diensten van Admiraal Kunstsmederij

Vanuit Beverwijk kunt u bij ons terecht voor alle ambachtelijke smeedwerken. Wij maken uw unieke stuk vanuit onze smederij in Lutjewinkel en kunnen voor u verschillende dingen maken.

Wanneer u bijvoorbeeld een poort laat maken dan ligt er ook de mogelijkheid om deze te laten automatiseren. U heeft dan zowel een praktische als een prachtige poort voor de deur. Welk object u ook wilt laten maken, als het van smeedijzer is dan kunt u terecht bij Admiraal Kunstsmederij.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

Unieke smeedijzer stijlen

Admiraal Kunstsmederij heeft ervaring met vele klassieke en moderne stijlen. Daarom weten wij uw wensen te vertalen naar iets dat voor u werkt in Beverwijk. Dit maken wij geheel op maat. Stijlen waar we vaak mee werken zijn onder andere Art Craft poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw. Of Art Stahl poorten die geweldig staan bij moderne architectuur. Ook Art Nouveau sierhekwerken, bekend van Parijs, verwerken we regelmatig in onze smeedwerken. Wilt u unieke decoratiestukken in de vorm van beslag? Ook dat kan bij ons.

Smeedijzeren Kunstobjecten in Beverwijk

Wij werken in heel Nederland aan unieke projecten. Ook in Beverwijk kunnen wij smeedwerk leveren voor bijzondere omstandigheden. Wat dacht u van een prachtig kunstwerk in de openbare ruimte of een eervol herdenkingsstuk. Laat ons weten welk smeedwerk we voor kunnen maken!

Custom made Hekwerken

Neem contact op met Admiraal Kunstsmederij

Van sierhekwerk tot bijzondere poorten en kunstwerken kunt u bij ons terecht. Wilt u zich vrijblijvend laten adviseren of direct een verzoek doen? Vul ons contactformulier in, bel ons op 0224-213941 of mail naar info@kunstsmederij.nl. In Beverwijk zorgen wij voor uw buitengewone smeedijzeren werken!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen