skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Heerhugowaard

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw sierhek, poort en kunstobject in Heerhugowaard ambachtelijk gesmeed

Wenst u smeedijzeren hekwerken, decoratie, sierpoorten of beslag in Heerhugowaard? Admiraal Kunstsmederij smeedt uw unieke objecten voor uw pand of woning. Wij kunnen uw decoratiestukken, sierhekwerken, balkonhekwerken en sierpoorten geheel op maat smeden. En dat met de grootste precisie. Of u nu groot of klein ijzersmeedwerk wenst, wij smeden uw ijzerwerk geheel in de stijl die u wenst. Wij kunnen zelfs uw nieuwe sierhek smeden. De wensen voor uw sierhek vertalen wij naar een uniek ontwerp dat vervolgens tot met precisie wordt uitgewerkt. Ook kunnen wij u adviseren omtrent de best passende sierhekwerken voor uw woning of pand. U heeft de keuze uit de mooie Art Deco Stijl uit de jaren 30, maar u kunt ook kiezen voor een oud-Hollands karakter voor uw sierhek. Admiraal Kunstsmederij biedt u in Heerhugowaard hekwerk met net dat beetje extra!

Maatwerk door Admiraal Kunstsmederij

Wij leveren u in Heerhugowaard het beste maatwerk. Ieder smeedijzeren stuk wordt door ons met aandacht geproduceerd. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Wenst u ook uniek smeedwerk door onze kunstsmederij? Maakt u bijvoorbeeld de keuze voor een sierpoort, dan kunnen wij deze eveneens automatiseren. U heeft dan niet alleen een prachtige, maar zeker ook een functionele sierpoort. Wat voor smeedwerk u in Heerhugowaard ook wenst, wij leveren altijd uitstekend vakwerk.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Smeedwerk in diverse stijlen

Al jaren smeden wij ijzerwerk in de meest diverse stijlen, zowel in de moderne als de klassieke stijl. Wat wenst u voor uw smeedwerk? Wij horen graag wat uw wensen zijn en kunnen u ook adviseren omtrent het beste smeedwerk aangaande uw situatie. Zo werken wij geregeld met Art Craft Poorten, hekwerken en lampen uit de Gouden Eeuw. Ook Art Stahl poorten worden veel toegepast bij een moderne woning. Net zoals het moderne Art Nouveau. Dit is veelal in Parijs te zien. Wat uw wensen ook zijn, wij weten deze geheel toe te passen in ons smeedwerk. Wenst u ook een uniek raam- of deurbeslag? Dan kunnen wij dit eveneens geheel op maat voor u smeden.

Kunstwerken en sierstukken

Wilt u graag een smeedijzeren kunstwerk in Heerhugowaard? Dan denken wij graag mee bij het ontwerp en kunnen wij het gewenste smeedwerk eveneens geheel verzorgen. Wij hebben diverse openbare ruimtes mogen voorzien van sierstukken. Een grafmonument laten ontwerpen is eveneens mogelijk. Wenst u een smeedijzeren kunstwerk of wilt u een grafmonument laten ontwerpen? Een grafmonument ontwerpen wij met de grootste zorg, wat eveneens voor onze kunstwerken en sierstukken geldt. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij horen het graag.

Custom made Hekwerken

Neem contact op voor uw smeedwerk in Heerhugowaard

Wilt u prachtig smeedijzer laten ontwerpen door onze kunstsmederij? En wenst u het meest stijlvolle sierhekwerk, een elegante trapleuning of een mooie poort? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat wij uw gewenste smeedwerk geheel kunnen verzorgen. Bel 0224-213941 of stuur een e-mail naar info@kunstsmederij.nl. Uw smeedijzeren sierhekwerken, sierpoorten en andere kunstobjecten in Heerhugowaard voeren wij uit met waar vakmanschap en passie voor ijzerwerk.

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen