skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Laren

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uw hoogwaardige smederij voor in Laren

Wilt u ook zo graag prachtig smeedijzeren sierhekwerk, sierpoort, kunstwerk of ander object laten plaatsen bij uw pand of woning in Laren? Dan bent u bij Admiraal Kunstsmederij aan het juiste adres. Wij maken met alle plezier uw ambachtelijke sierpoort, hekwerk of gedetailleerd deur- en raambeslag. Ook met bijzondere aanvragen zoals kunstwerken en gedenkstukken kunt u bij ons terecht. Wij nemen voor u de tijd om uw wens te vertalen naar een echt smeedijzeren werk. Wilt u een specifieke stijl zoals het Art Deco Stijl van de jaren 30 of met een oud Hollandse karakter? Admiraal Kunstsmederij verwezenlijkt uw unieke smeedijzeren werken voor uw pand of woning in Laren.

Maatwerk en geheel naar eigen smaak

In Laren vertalen wij uw unieke wensen naar echte smeedijzeren werken of adviseren we u hierin. Wij smeden voor u onder andere de volgende stukken:

Bij Admiraal Kunstsmederij kunnen wij bijvoorbeeld uw riante sierpoort volledig naar wens maken, in welke stijl dan ook, opvallend of subtiel. Houdt u van kunstzinnigheid maar moet het ook praktisch zijn? Wij kunnen de poort ook voor u laten automatiseren zodat u deze nooit meer handmatig hoeft open te doen in Laren.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Stijlvol smeedwerk in Laren

Met vele jaren ervaring in het smeden van hekwerken, sierpoorten, trapleuningen en meer weten wij hoe we uw project moeten aanpakken in welke stijl dan ook. Kiest u een modern ontwerp, dan is dit mogelijk en passen we dit geheel aan uw woning of pand aan. Ook klassiek kunnen wij op aanvraag verwerken. Wat dacht u van poorten van Craft Art, hekwerken en lampen uit de gouden eeuw of Art Nouveau sierhekwerken? Gedetailleerd raam- en deurbeslag is ook mogelijk en dit maken wij graag voor uw woning in Laren. Stijlvol smeedwerk in Laren is te vinden bij Admiraal Kunstsmederij.

Custom made Hekwerken

Contact voor uw smeedijzer in Laren

Laat uw project uitvoeren door Admiraal Kunstsmederij en uw smeedijzeren
hekwerk, trapleuning, deurbeslag of sierpoort is in goede handen. Of u nu een aanvraag wilt doen, informatie wilt inwinnen of inspiratie wilt opdoen, met ons kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier of door ons te bellen op 0224-213941. Uiteraard kunt u ook direct mailen naar info@kunstsmederij.nl. Uw wensen vertalen wij naar prachtig smeedijzeren sierhekwerken, sierpoorten, kunstwerken en andere kunstobjecten in Laren!

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen