skip to Main Content

Sierhekwerken en Poorten Zaandam

 • Vakmanschap
 • Goed advies
 • Vanzelfsprekende service
 • Duurzame kwaliteit
 • Betrouwbare reparatie van uw bestaande hekwerk

Uniek smeedwerk voor uw pand of woning in Zaandam

Wilt u uw woning of pand in Zaandam decoreren met ambachtelijk smeedwerk? Denk aan een luxe sierpoort, kwalitatief hekwerk en intrigerend deur- en raambeslag. Admiraal Kunstsmederij maakt dit allemaal geheel naar uw wensen en op maat. Dit geldt ook voor bijzondere objecten zoals kunstwerken. Daarbij proberen we uw wensen en eigen stijlen toe te passen. Wij nemen hiervoor de tijd en horen graag wat u wenst te laten plaatsen. Vervolgens zetten wij dit om naar echte smeedijzeren werken. Wilt u geadviseerd worden? Wij kunnen u dan meenemen in verschillende stijlen zoals de Art Deco-stijl van de jaren 30. Of wat vindt u van een oud Hollandse karakter? In Zaandam maken wij uw unieke smeedijzeren trapleuning, poort of sierhekwerk.

Op maat en geheel naar eigen smaak

Bij Admiraal Kunstsmederij kunt u terecht voor unieke concepten en ideeën. Zolang het smeedijzeren werken betreft kunnen wij uw ideeën vertalen naar prachtige:

Kijk bijvoorbeeld naar onze bijzondere sierpoorten. Wij maken deze volledig op maat. Subtiel of opvallend. Wij kunnen uw sierpoort zelfs automatiseren zodat deze ook een praktische functie heeft bij uw oprit in Zaandam. Met Admiraal Kunstsmederij haalt u kwalitatief smeedwerk in huis.

Diensten

We kunnen we het volgende voor u vervaardigen:

 • Sierhekwerk
 • Sierpoorten
 • Balkonhekwerk
 • Traphek op maat
 • Speciaal beslag
 • Unieke kunst projecten

Stijlvol smeedwerk in Zaandam

Na velen jaren vele objecten, hekwerken en sierstukken van smeedijzer gemaakt te hebben weten wij exact hoe wij uw project kunnen aanpakken. Dit in welke stijl u ook wilt. Zowel moderne als klassieke stijlen kunnen wij ambachtelijk integreren in uw ontwerp. Denk aan poorten van Craft Art, hekwerken en lampen uit de gouden eeuw of Art Nouveau sierhekwerken. Ook gedetailleerd raam- en deurbeslag maken wij graag voor uw woning in Zaandam. U hoeft niet verder te kijken voor elegante smeedijzeren werken in Zaandam.

De kunst van smeedijzer

Wellicht bent u bezig met een project waarin u op zoek bent naar een uniek kunstwerk. Zowel particulier als zakelijk kunnen wij prachtige werken leveren die geheel naar wens worden ontworpen. Laat weten met welke ideeën u rondloopt en wij brengen het in de praktijk. Ook krijgen wij van klanten vaak aanvragen voor bijzondere herdenkingsstukken. Wij maken door middel van smeedijzer uw unieke herdenkingsstuk of grafmonument.

Custom made Hekwerken

Smeedijzer in Zaandam? Neem contact op!

Wij werken met passie aan ons vak en dat vertaalt zich in vele enthousiaste klanten. Wij durven daarom te zeggen dat uw smeedijzeren hekwerken, trapleuning, deurbeslag of sierpoort bij ons in goede handen is. Laat u inspireren of direct adviseren over hetgeen wat u in gedachte heeft in Zaandam. U kunt ons benaderen voor vragen en informatie. Door middel van het contactformulier of door ons te bellen op 0224-213941 kunt u ons eenvoudig bereiken. Uiteraard kunt u ook direct mailen naar info@kunstsmederij.nl. Laat uw verhaal vertellen in smeedijzer met de werken van Admiraal Kunstsmederij voor Zaandam.

REFERENTIE PRODUCTEN

Uithangbord

Uithangbord

Art handgesmeed, Kunstwerken
Trappen Gesmeed

Trappen gesmeed

Art handgesmeed, Trappen
Trap

Trap – Hek

Art Nouveau, Trappen
Project Rijper Eilanden

Rijper Eilanden

Art Nouveau, Kunstwerken
Art Stahl Veldboer

Project Veldboer

Art Stahl, Poorten
Project Teijmant

Project Teijmant

Art handgesmeed, Sierhekwerken
Project Sance

Project Sance

Art handgesmeed, Poorten
Project Putten

Project Putten

Art Stahl, Poorten
Back To Top
Bellen Offerte Mailen